En kalasdag !

Vi tog en tidig kväll och fortsatte vår family weekend nästan i ottan på lördagen. Okej, tio är inte i ottan, men med ett snålblåsigt och fuktigt London känns alla tider att lämna sängen för tidiga. När jag mötte upp min familj utanför deras hotell, The Old Ship, började vi promenera mot Broadway Market för lite flanerande och spatserande. Trots duggregnet spenderade vi ungefär två timmar innan det var dags för fika. Den bästa av svenska traditioner. Jag tog med dem till Violet som ligger en bit upp men är supermysig och har väldigt gott kaffe. Gott kaffe är helt klart viktigt.

IMG_4674

Efter att ha värmt oss med cupcakes och kaffe hoppade vi på bussen till British Museum för att undersöka allt mitt nya landsfolk har snott med sig på sina upptäcktsresor. Min pappa sammanfattade stora delar av museet med ‘Har de inget annat än sten…?’ Vilket var en väldigt relevant fråga. De här Britterna har verkligen kånkat med sig enorma statyer, väggar, och helar rum i sten. Intressant, men väldigt mycket. Trötta som bara den satte vi oss på närmsta pub för öl och lunch. Vilket var exakt vad vi behövde.

På kvällen mötte vi upp Sebastian i the village (området där jag bor) på Hector & Noble och sen vidare till Vu Viet tvärsöver gatan. Galet god mat! Lite sjukt att jag knappt behöver gå mer än hundra meter för att äta på de bästa restorangerna i London.

Jag gillar groupies !
Jag gillar groupies !

Efter middagen tog jag och Sebastien med min bror på en rejäl hemmafest – något som snappades ordentligt.

Dan var där !
Dan var där !

Helt klart en kalasdag!

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *