Familj och Londonfamilj

På söndagen sov vi lite längre, helt klart välförtjänt. Och solen tittade fram, jag blir ju glad för mindre saker. VI hoppade på tåget till Liverpool St, för att inte lämna deras väskor där. Det var så dumt, en kunde bara betala för tre eller tjugofyra timmar, vi hade behövt typ fyra timmar. Och tjugofyra timmar var dubbelt så dyrt. Så vi släpade med väskorna till Flower Market på Columbia Road, vilket var lite av en surrealistisk upplevelse. Det var för mycket folk för att kunna gå framåt, och för mycket folk för att kunna stanna och titta. Men det var intressant. Borde ha fler blommor på mitt rum, nu har jag bara en vissen påsklilja.

Jag snappade mer än jag fotade så blev inga bilder från den här dagen. Vi åt lunch på Franco Manca på Broadway Market innan jag vinkade av min familj på Liverpool St. Så sorgligt. Jag gick hem och var en crybaby. För att inte försmäkta i min ensamhet hade jag styrt middag med min Londonfamilj på kvällen. Först tog jag och Seb en drink på Hector & Noble för att vänta på Annie, sen begav vi oss till Boxpark och mötte upp några fler. Det är en av de saker jag gillar så mycket med London, en möts bara upp och det är helt naturligt. Stockholm är mer, stängda till sina egna gäng.

IMG_4706

Vi satt där tills det blev kallt och vårt bord var redo. I upphetsning skuttade vi (jag) bort till Redchurch St och den hemliga rooftopen jag hittat! Det är min bästa grej, hitta bra ställen som få vet om. Eller i alla fall hitta bra ställen. Det här var helt galet bra. Magi. Och skaldjursplatå till halva priset, total inklusive allt £15 ! Helt klart värt.

IMG_4717

Och med en solnedgång över London i bakgrunden var den dagen över.

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *