Liveleva & liveragga

Jag är en öppen bok och pratar samtidigt som jag tänker. Oftast blir det väldigt bra.

Så gick min Tinder-bio och jag var ganska nöjd med den. Men vad gör det när det ändå enbart är fruktlösa konversationer om banala samtalsämnen. Tre veckor av ‘Vad gör du idag?’ blandat med ‘Jag bor här och jobbar med det där’. Och sen ingenting. Tomhet. Jag skrev fel sak och hon tog bort mig. En digital värld som vävs samman med verkligheten men saknar empatin av att se en person i ögonen. En ny sorts livsstil där det inte gör så himla mycket. Där varje möte är lite flyktigare än det förra. Där vi tillsammans springer ett hetsigt lopp utan reflektion, där vi strävar efter det nästa. Det som kanske är bättre för det är bara ett swipe away.

Så nu pausar jag lite. Går av det digitala dejtinghjulet och raderar hela Tinder (och alla andra dejtingappar). Liveragga är nyordet för 2018. Som de gjorde förr i tiden, ger mir ut i det okända vimlet. Jag passade även på att ta bort Facebook från telefonen, det kallas liveleva och är också ett nyord för 2018. I alla fall om jag får bestämma.

Tweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *